Berbescu Alexandru

Inainte: - Dupa: - Operatie:
Despre noi 2

San Nicolás de los Garza “Încă de la început ne-am dorit să aducem pacienților români tratamente moderne și excelență în actul chirurgical. În cei 4 ani de activitate în cadrul Ponderas am reușit să oferim astfel de servicii medicale pentru peste 120.000 de pacienți; extinderea spitalului vine ca o completare a visului nostru, acela de a oferi cât mai multor romani acces la chirurgie de avangardă, fără să mai fie nevoie să plece din țară. Iar noi putem azi, ca medici, să lucram în condiții respectabile și să ne tratăm pacienții așa cum am dori să fim tratați noi.”
- Prof. Dr. Catalin Copăescu, Medic Primar Chirurgie Generală, acreditat internațional pentru chirurgie laparoscopică bariatrică, Director General Ponderas.

http://gustavosylvestre.com/la-cocina-del-gato/la-cocina-del-gato-guiso-de-requecho/ Ponderas 2015 – Un Spital Ca În Filme

Cu o echipă de medici romani curajoși, pasionați de medicină și oameni, cu cea mai mare experiență în chirurgia modernă la nivel național, Ponderas aduce pacienților săi servicii medicale la cele mai înalte standarde internaționale. Spitalul Ponderas pune la dispoziție servicii medicale complete: spital, policlinică și imagistică, acoperind toate specialitățile medicale și chirurgicale.

Unul dintre cele mai ambițioase proiecte medicale din Romania, Ponderas are o capacitate de 141 de paturi, 8 săli de operație și peste 35 de cabinete medicale. Centrul este dotat cu tehnologie de avangardă: buy Lyrica from mexico echipamente medicale  de ultimă generație pentru centrul de imagistică (CT, RMN, ecografie și RX), cinci săli de operație utilate complet cu echipamente de chirurgie laparoscopică 2D și 3Danestezie video-asistată, două laboratoare de endoscopie și, nu în ultimul rând, un centru de training ce are sisteme audio-video de transmisie live Full HD 3D din sălile de operație în sălile de curs.

La Ponderas, chirurgia laparoscopică este folosită  în proporție de peste 98% pentru cazurile care necesită intervenție chirurgicală, datorită beneficiilor sale pentru pacienți. Echipa medicală are cea mai mare experiență în chirugia laparoscopică din Romania, cu peste 20.000 de pacienți tratați cu succes.

În prezent, Ponderas este singurul Centru de Excelență în Chirurgia Metabolică și Bariatrică din Estul Europei cu dublă acreditare – europeană și americană.

În Cifre:

  • 35 de cabinete medicale ce integrează toate specialităţile medicale ambulatorii;
  • 141 de paturi, repartizate în rezerve de lux în regim single;
  • 200 de medici specialişti care se dedică zilnic îngrijirii şi tratării pacienţilor din Ponderas;
  • 20.000 de pacienţi operaţi de echipa medicală Ponderas;
  • 6.500 de pacienţi operaţi de obezitate şi afecţiuni metabolice;
  • 2.500 de medici din România şi străinătate instruiţi în Centrul de training din Ponderas.

 

Experţi în chirurgia laparoscopică

Chirurgia laparoscopică este astăzi considerată standardul medicinei moderne, datorită beneficiilor multiple aduse pacientului. Acest operaţii necesită însă medici bine instruiţi, iar spitalul Ponderas are în componența sa medici de renume, cu cea mai mare experienţă în chirurgia laparoscopică, cu peste 20.000 de pacienţi operaţi cu succes. Beneficiile acestui tip de intervenţie sunt atât medicale, cât şi psihice şi estetice, precum: limitarea durerilor post-operatorii, grăbirea vindecării, reducerea perioadei de convalescență, reîntoarcerea rapidă a pacientului la activităţile cotidiene şi vindecarea aproape fără cicatrice.