Berbescu Alexandru

Inainte: - Dupa: - Operatie:
sala operatii

Spitalul Ponderas are o capacitate de 141 de paturi, 8 săli de operație și peste 25 de cabinete medicale. Centrul este dotat cu tehnologie de avangardă: echipamente medicale  de ultimă generație pentru centrul de imagistică (CT, RMN, ecografie și RX), cinci săli de operație utilate complet cu echipamente de chirurgie laparoscopică 2D și 3D,  anestezie video-asistată, două laboratoare de endoscopie și, nu în ultimul rand, un centru de training ce are sisteme audio-video de transmisie live Full HD 3D din sălile de operație în sălile de curs.

La Ponderas, chirurgia laparoscopică este folosită  în proporție de peste 98% pentru cazurile care necesită intervenție chirurgicală, datorită beneficiilor sale pentru pacienți. Echipa medicală are cea mai mare experiență în chirugia laparoscopică din România, cu peste 20.000 de pacienți tratați cu succes.

 

buy provigil online mexico Cele mai moderne chirurgicale în spitalul Ponderas:

 

  • Chirurgia laparoscopică 3D – folosită în chirurgia generală pentru a spori precizia actului chirurgical.
  • Tehnologia laser Thulium – utilizată în operaţii de adenom de prostată. Cu ajutorul ei, pacienţii se recuperează mai rapid şi nu necesită anestezie generală.
  • Proceduri laparoscopice SILS – presupune o singură incizie foarte redusă ce nu lasă cicatrice. Mai mult, durerile post-operatorii sunt scăzute, iar recuperarea este mult mai rapidă.
  • Proceduri laparoscopice NOTES – intervenţii efectuate prin orificii existente ale corpului uman.