Berbescu Alexandru

Inainte: - Dupa: - Operatie:
Parteneri
MEDIHELP  parteneri-medihelp
Cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate si asigurari medicale internationale din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata inca din 1999. MediHelp International va poate oferi si asigurare BUPA, fiind managerul de distributie al Bupa International in Ungaria, Romania si Bulgaria. In parteneriat cu Bupa International, MediHelp imbina cu succes asigurarea internationala de sanatate cu asistenta medicala internationala, in beneficiului clientilor sai. MediHelp International va ofera intotdeauna planul de asigurare medicala internationala potrivit inclusiv planuri de asigurare BUPA.
 
SIGNAL IDUNA  parteneri-signal-iduna
Incepand operatiunile in Romania in 2008,  Signal Iduna are ca principala directie asigurarile private de sanatate, domeniu in care vizeaza pozitia de lider de piata. Compania isi propune sa indrume piata serviciilor medicale din Romania catre un standard inalt, beneficiarul principal fiind populatia.
 
BANCA TRANSILVANIA  parteneri-banca-transilvania
Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania si cea mai mare institutie bancara cu capital privat majoritar romanesc. Banca se claseaza pe pozitia a 3-a in topul bancilor din Romania, in functie de active, la finalul anului 2011.
 
ALPHA BANK ROMÂNIA  parteneri-alpha-bank
Avand in prezent peste 2500 de angajati, Banca ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice cat si pentru sectorul de corporate, printr-o larga retea de sucursale situate in Bucuresti si alte orase mari din tara.
 
ASOCIATIA PENTRU SPRIJINIREA PACIENTILOR CU OBEZITATE – ASPO  parteneri-aspo
Organizatie non profit al carei scop principal este de a veni in ajutor persoanelor cu obezitate, boli metabolice si alte boli chirurgicale in vederea imbunatatirii starii de sanatate a acestora.
 
COEMBS  parteneri-src
Program global de siguranta a pacientilor si perfectionarea calitatii disponibil chirurgilor de bariatrie si locatiilor specializate din intreaga lume.
 
FEDERATIA INTERNATIONALA PENTRU CHIRURGIA OBEZITATII  (IFSO)  parteneri-ifso
Federatia Internationala pentru Chirurgia Obezitatii este compusa din asociatii nationale de chirugie bariatrica. In prezent, 38 de tari sunt membrii oficiali ai Federatiei Internationale pentru Chirurgia Obezitatii, alaturi de alti membri individuali care nu sunt afiliati unei asociatii nationale.
 
SLAB SAU GRAS  parteneri-ifso
buy ivermectin ivermectin Slab sau Gras este prima și singura revistă dedicată nutriției sănătoase, dietelor, rețetelor culinare pentru toate siluetele. Are 10 ediții pe an, o distribuție națională și poate fi găsită la punctele de difuzare a presei. Slab sau Gras, revista care te învață să slăbești!
 
 **Reducerile obtinute prin biletul de trimitere CAS nu se cumulează cu alte reduceri.