Berbescu Alexandru

Inainte: - Dupa: - Operatie:
Informatii Pacienti

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pacienților noștri, Ponderas a încheiat parteneriate cu instituții financiare care vă pot oferi multiple opţiuni de plată/finanţare despre care puteți afla mai multe informații în această secțiune.

btrl1

Sănătatea trebuie să fie întotdeauna pe primul loc. De aceea, parteneriatul încheiat de Ponderas și Banca Transilvania vă oferă posibilitatea accesării creditului Pacient prin intermediul căruia puteți:

  • obține finanțare pentru îngrijirea medicală – pentru dvs. sau rudele de gradul I și II
  • finanța o sumă de până la 50.000 EUR sau echivalent în lei – în cazul creditelor garantate cu ipotecă imobiliară, respectiv până la 10.000 euro sau echivalent în lei – în cazul creditelor fără ipotecă imobiliară
  • repartiza finanțarea pe o perioadă lungă – maxim 10 ani pentru credite fără garanție imobiliară sau maxim 20 de ani pentru credite cu garanție imobiliară
  • lua în considerare un grad maxim de îndatorare de până la 70%, în funcție de venit și comportament de plată

Informații complete despre condițiile Creditului Pacient puteți găsi aici.

O altă modalitate de finanțare este oferită de cardurile de credit BT, prin care puteți beneficia de 6 RATE fără dobândă. Programul de plată în RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit Star BT este disponibil pentru achiziționarea de servicii medicale în cadrul oricărei divizii Ponderas: policlinică, spital sau imagistică.

credit-europe-bank

Pentru a facilita accesul la serviciile medicale Ponderas, pacienții noștri posesori ai unui Card Avantaj emis de Credite Europe Bank pot achita tratamentele și investigațiile lunar, beneficiind de până la 12 rate, fără dobândă.

 

alpha-bank

Pacienții noștri posesorii de carduri Visa sau Mastercard emise de Alpha Bank care efectuează plata serviciilor medicale cu acestea pot beneficia de o reducere de 10% pentru investigațiile medicale accesate în cadrul policlinicii Ponderas, respectiv de o reducere de 20%  la serviciile de cazare în rezervele spitalului Ponderas.

 

banca-romaneasca

La utilizarea cardurilor Visa sau Mastercard emise de Banca Românească, pacienții policlinicii Ponderas beneficiază de o reducere de 10% din valoarea investigațiilor medicale.

 

**Reducerile obtinute prin biletul de trimitere CAS nu se cumulează cu alte reduceri.