Berbescu Alexandru

Inainte: - Dupa: - Operatie:
Ponderas

Aurogra precio Termeni şi condiţii

Delta Health Care (“Ponderas”) respectă dreptul la confidențialitate al utilizatorilor noștri. În această pagină se specifică ce tip de informații sunt colectate și cum sunt ele folosite. Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea integrală a acestor reguli. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu aceste reguli.

buy Seroquel 300mg Date cu caracter personal

Ponderas specifică locurile în care datele cu caracter personal vă sunt cerute.

Ponderas stochează datele cu caracter personal pe care le introduceți în formularul de abonare la newsletter. Datele personale solicitate sunt folosite pentru a putea asigura o bună funcționare a serviciului la care vă abonați, precum și pentru informarea despre serviciile noastre, comunicarea campaniilor de marketing, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor, etc. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noștri, sau alt tip de statistici și studii de piață. Pentru a putea analiza mai bine cum newsletter-ele trimise sunt folosite, informații suplimentare sunt stocate pentru fiecare newsletter trimis. Aceste date sunt asociate cu contul dumneavoastră de abonat, în vederea oferirii de reduceri și beneficii, dar și în scopuri statistice. Aceste date pot include, printre altele, data abonării și a dezabonării la newsletter, data deschiderii unui mesaj personalizat, data la care un link din mesajul personalizat este accesat, adresa IP de la care acțiunea a fost întreprinsă. Datele sunt stocate, prelucrate și transmise de către Ponderas cu respectarea legislației aplicabile cu privire la confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal.

buy disulfiram over counter Confidențialitatea datelor personale

Ponderas garantează ca datele Dvs. cu caracter personal nu vor fi închiriate, înstrăinate sau vândute unor terți fără acordul Dumneavoastră prealabil. Totuși, Ponderas poate furniza datele Dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se afla în relații contractuale, cum ar fi furnizori de marketing și alte servicii, asiguratori, etc., dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației ăn vigoare. Ponderas nu va transfera informațiile mai sus menționate în afara țării.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, societatea funcționând sub denumirea comercială Ponderas fiind înregistrată ca operator de date cu caracter personal, conform legii.

De asemenea, vă reamintim că drepturile Dumneavoastră, astfel cum sunt prevăzute de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, sunt: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, pe care să o depuneți la sediul central administrativ al Ponderas din București, Str. Nicolae Caramfil nr 85A, de unde va fi transmisă administratorului de bază de date din cadrul companiei, urmând să primiți un răspuns scris în termenul prevăzut de lege.

Securitatea datelor personale

Furnizorul folosește pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele proprii sau ale partenerilor noștri. Pentru a preveni pierderea accidentală a datelor, arhive săptamânale (backup-uri) sunt create și păstrate securizat pentru minim 1 lună. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate și actualizate pentru a preîntampina intruziunile neautorizate.

Modulul de vizualizare analize online

Autentificarea în modulul de vizualizare rezultate analize online se face în baza codului pacient și a codului de probă. Pentru a vă proteja secretul datelor, vă recomandăm să nu folosiți stații publice (nesecurizate) de lucru sau stații cu acces multiplu.

Orice modificări vor fi aduse Politicii de confidențialitate vor fi publicate pe site-ul Ponderas astfel încât să rămâneți tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele Dumneavoastră cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după intervenirea oricărei modificări considerăm că sunteți de acord cu aceste modificări.

Restricții în utilizarea materialelor

Acest site este protejat prin dreptul de autor. Orice text sau material grafic pe care îl copiați, tipăriți sau descarcaâi este sub licență Ponderas exclusiv pentru uz personal, non-comercial, cu condiția de a nu modifica sau șterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuală.

Toate mărcile și logourile sunt deținute de Ponderas sau deținătorii licenței și nu aveți permisiunea să le copiați sau utilizați în nici un mod.

Acest site este controlat și operat de Ponderas de la sediul său. Ponderas nu are obligația ca materialele din acest site să fie potrivite sau disponibile pentru utilizare în alte locatii. Cei care accesează situl din alte locații o fac pe propria răspundere și răspund legal, în conformitate cu legislația locală.

Rezerve și limitări de Răspundere – Alte declarații

Ponderas poate modifica, repoziționa, elimina sau adăuga porțiuni la acest site în orice moment.

Materialele din acest site sunt puse la dispoziție fără nici un fel de garanții exprese sau implicite. Ponderas nu garantează și nu are nici o obligație legată de utilizarea sau rezultatul utilizării conținutului sau materialelor din acest site privind corectitudinea, acuratețea sau siguranța.

Ponderas nu garantează acuratețea, totalitatea sau utilitatea informațiilor conținute în acest site. Ponderas nu garantează ca funcțiile conținute în materialele disponibile pe acest site vor fi neîntrerupte sau fără erori, că inadvertențele sau materialele vor fi corectate, ca site-ul sau serverul care le pune la dispoziție nu conține viruși sau alte componente vătămătoare.

În nici o circumstanță, incluzând fără a se limita la, neglijență, Ponderas nu va fi responsabil pentru nici o despăgubire specială sau semnificativă rezultata din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a sitului sau alte materiale care pot fi descărcate.

Legături (linkuri) către alte site-uri

Ponderas nu face nici o declarație cu privire la conținutul nici unuia dintre siturile pe care le acesați. La accesarea unui site care nu aparține rețelei de site-uri operate de Ponderas, vă rugăm să aveți în vedere faptul că site-ul este independent de Ponderas și că Ponderas nu exercită nici un control asupra conținutului acelui site. Stabilirea unui link către un site în afara rețelei Ponderas nu presupune că Ponderas își asumă și acceptă responsabilitatea pentru conținutul sau utilizarea unui asemenea web site.

Informații de contact:
SC DELTA HEALTH CARE SRL
Str. Nicolae Caramfil nr 85A
București, Romania
Tel: 021 9886
Numărul de înregistrare al societăţii ca operator autorizat în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal este 20595.